Hajdúbagos - Vágóhíd
Magáról a cégről

A Bagosi-Hús Kft egy álomból megvalósított családi vállalkozás, mely már több mint 30 éve töretlenül működik. A cég fő profilja a szarvasmarha, juh és sertés vágása, darabolása és feldolgozása.
Az üzem megfelel mind a hazai, mind az EU-s előírt szabványoknak. Nagy gondot fordítunk a cég állandó karbantartására, innovációjára, olykor pályázati lehetőségek igénybevételével is.

A vállalkozás az élelmiszerbiztonság érdekében a HACCP- rendszert alakított ki és folyamatosan működteti. 
Csakis magyar termelőtől származó élő állatokkal foglalkozunk. Az élőállat gondos kiválasztása, felvásárlása, leszállítása, azok feldolgozása és kiszállítása mind saját irányításunk alatt történik a lehető legnagyobb odafigyeléssel. Társaságunk kizárólag magyar termékeket forgalmaz.
A szarvasmarha, sertés és juh hús feldolgozása és forgalmazása mellett érlelt marhasteak, valamint 100% marhahúsból készült többféle ízesítésű hamburger húspogácsát is előállítunk, melyek előállítási folyamatáról végig saját kezűleg gondoskodunk. 

A Kft igyekszik a lehető leghatékonyabb és körültekintőbb szolgáltatást biztosítani partnerei számára. Ehhez rendelkezik a szükséges logisztikai háttérrel is. A húsok tárolásához nélkülözhetetlen nagy méretű hűtőberendezések a telephelyen megtalálhatóak. Valamint az élőállatok és a feldolgozott hús szállításáról cégünk saját gépjárműivel gondoskodik és biztosítja azokat a megrendelői számára. 

Húskészítmények

A Bagosi-Hús Kft által kínált teljesen magyar, prémium minőségű húspogácsák célja az, hogy minden igénynek megfeleljenek.
Classic hamburger húspogácsa
Classic hamburger húspogácsa

Olyan 100%-ban marhából, annak is a legkiválóbb részeiből előállított hamburgerhúst kívánunk nyújtani, melyhez kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel, tartósítószer hozzáadása nélkül ezzel is növelve az ízhatást.

BBQ hamburger húspogácsa
BBQ hamburger húspogácsa

A megfelelő finomságúra darált hús, valamint az optimális mennyiségű zsiradék hozzáadása illetve a fűszerek gondos felhasználása lényeges folyamat, hogy így a hús a lehető legnagyobb ízorgiát tudja nyújtani.

Steakhúsok
Steak húsok
"szárazérlelésű" 

Szárazérlelésű steak húsok. Hátszín, Rib Eye, T-Bone

Classic, BBQ hamburger húspogácsa

Rostlapon vagy grillen Magas hőfokon kb 200 °C-on oldalanként 3-4 percig sütjük

Serpenyőben
Magas hőfokon kb 200 °C-on oldalanként 3-4 percig sütjük

Kebab a kikötőben

Hol kapható a termék?

Vegye fel a kapcsolatot a területi képviselőnkkel

Bagosi-hús

Diós Barna

Tiszántúli régió

+36 (70) 9439 200
barna.dios@bagosi-hus.hu

MeaTom Gourmet

Tugyi Tamás

Budapest és a dunántúli régió

+36 (30) 4322 716
tugyitomi85@gmail.com

Partnereink/Boltok/Éttermek

Kapcsolat

Vágóhíd:
4273 Hajdúbagos, Kertalja u. 20.

Telefon
Papp Tibor

+36 30 581 4098