Gyorsfagyasztott
Classic hamburger húspogácsa

Összetevők:
marhahús 80%, marhazsiadék 20%, fűszer (Só, Bors)

 • Választható kiszerelés: 4 db/100g húspogácsa, 4db/150 g húspogácsa, 4 db/200 g húspogácsa
 • Ajánlott elkészítési mód: rostlapon vagy grill serpenyőben sütve.
 • Javasolt a sütés megkezdése előtt a hús kiolvasztása.
 • Magas hőfokon kb 200 °C-on oldalanként 3-4 percig sütjük.

Gyorsfagyasztott
BBQ hamburger húspogácsa

Összetevők:
marhahús 80%, marhazsiradék 20%, Só, Bors, Vöröshagymapor, Szárított Petrezselyemzöld, Mustár (víz, ecet, 19% mustármag, cukor, só, fűszerek) Worcester Sauce (ételecet, melasz, malátaecet, viz, cukor, tamarind lé, só, vöröshagyma, szardella, foghagyma, fűszer) BBQ Sauce (viz, glükóz-fruktóz szirup, sűrített paradicsom, fehérborecet, cukor, kukorica keményítő, só, füstaromák, fűszerek)

 • Választható kiszerelés: 4 db/100g húspogácsa, 4db/150 g húspogácsa, 4 db/200 g húspogácsa
 • Ajánlott elkészítési mód: rostlapon vagy grill serpenyőben sütve.
 • Javasolt a sütés megkezdése előtt a hús kiolvasztása.
 • Magas hőfokon kb 200 °C-on oldalanként 3-4 percig sütjük.

Classic, BBQ hamburger húspogácsa

Rostlapon vagy grillen Magas hőfokon kb 200 °C-on oldalanként 3-4 percig sütjük

Serpenyőben
Magas hőfokon kb 200 °C-on oldalanként 3-4 percig sütjük

Steakhúsok

A szárazérlelésű steakhúsokat előrendelésre elkészítjük Önnek!

 • Hátszín
 • Rib Eye
 • T-Bone

100% marhahúspogácsa

Ki ne szeretné a jó hamburgert?

Ezért választják sokan a gyors éttermeket, de akkor is igen közkedvelt, ha az ember egy családi vagy baráti összejövetelkor a kertben vagy a teraszon kíván sütögetni, hiszen egyszerű, gyors, finom és lehet akár egészséges is.
Rengeteg verzió létezik, mindenki kedvére variálhatja a feltéteket, fajtáinak csak a képzelet szab határt. Lehet saját öntettel vagy már kész szószokkal is bolondítani. De egy biztos: a jó hamburger lelke kétségtelenül a húspogácsa.
Mi ebben kínálunk segítséget. A Bagosi-Hús Kft által forgalmazott gyorsfagyasztott húspogácsák segítenek, hogy egy emlékezetes élményt tudjon nyújtani bármilyen kerti grill alkalmával, ezzel biztosítva a jó hangulatot. Nem kell külön húst vásárolni, darálni, fűszerezni és összegyúrni, mivel a sütésen kívül más dolga nincs.
Mi egy 100%-ban marhahúsból készült, prémium minőségű húspogácsát biztosítunk, melyet időt és energiát nem kímélve, hosszú kísérletezés során tökéletesítettünk, a vásárlói visszajelzéseket is figyelembe véve. A megfelelő és egészséges, kizárólag magyar termelőtől gondosan kiválasztott élő szarvasmarhából készült húspogácsa, a feldolgozáson és csomagoláson keresztül, egészen a kiszállításig a saját kezünkben és irányításunk alatt kerül az Ön asztalára.
A marhahús feldolgozása során igyekszünk a legkiemeltebb figyelmet fordítani a húspogácsa elkészítésére. A megfelelő finomságúra darált hús, valamint az optimális mennyiségű zsiradék hozzáadása illetve a fűszerek gondos felhasználása lényeges folyamat, hogy így a hús a lehető legnagyobb ízorgiát tudja nyújtani. Olyan 100%-ban marhából, annak is a legkiválóbb részeiből előállított hamburgerhúst kívánunk nyújtani, melyhez kizárólag természetes alapanyagokat használunk fel, tartósítószer hozzáadása nélkül ezzel is növelve az ízhatást.
A Bagosi-Hús Kft által kínált teljesen magyar, prémium minőségű húspogácsák célja az, hogy minden igénynek megfeleljenek. Kétféle ízesítésben lettek megalkotva, Classic és BBQ ízben, hogy bárki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.
A többféle zsemle és a megannyi hamburger feltét kiválasztása teljesen egyéni kérdés, azonban a hús minősége az ami leginkább meghatározza a hamburger karakterét és ami elengedhetetlen egy kiváló hamburgerhez. A megfelelő sütési technika alkalmazásával pedig olyan omlós és szaftos állagot érhetünk el, mely magával ragadó élményt fog nyújtani.